Acupunctuur en heling

De Kraanvogel - Acupunctuur

Jij

Als je tegen de grenzen van jouw manieren om met de gevolgen van vroegere trauma's om te gaan aanloopt en wilt gaan leven in plaats van overleven is Acupunctuur met Aandacht in De Kraanvogel (in Utrecht of Arnhem) mogelijk iets voor jou. Herken je je in de informatie op de onderstaande pagina's? Maak gerust een afspraak voor een intakegesprek! Ik ben bereikbaar via tel. 030-2331875, 06-54124295 of via het contactformulier (opent in nieuw venster). Mijn naam is Koos van Kooten, ik ben arts en acupuncturist en gespecialiseerd in begeleiding van mensen in ontwikkelings- en helingsprocessen.

Trauma

Trauma's kunnen later veel gevolgen hebben. Vooral als ze vroeg in je leven plaatsvinden, langdurig of herhaaldelijk plaatsvinden en er verder onvoldoende veiligheid is. Hier vind je voorbeelden van mensen uit mijn praktijk.


Overleven

Als je vooral aan het overleven bent bepalen oude patronen (instincten, spanning, emoties, denkpatronen) hoe je in het leven staat. Om dat te kunnen veranderen moet je je patronen kennen. Hier lees je enkele voorbeelden.


Overleven en je lijf

Je lijf slaat ervaringen op in de vorm van spanning. Dat biedt bescherming en het wordt een pantser. Acupunctuur in combinatie met aandacht voor je ervaringen geeft weer ruimte.


Heling

Heling is een proces. Je ontwikkelt bewustzijn, je leert keuzes maken, je kunt kiezen voor leven in plaats van overleven. Steeds opnieuw, steeds ruimer.


© Koos van Kooten, De Kraanvogel – Acupunctuur, 2003 – 2024