Acupunctuur en heling

De Kraanvogel - Acupunctuur

Ontmoeting - Acupunctuur met aandacht

Mijn aanbod aan jou: Acupunctuur met aandacht. Op de volgende pagina's lees je over mijn manier van werken. Die bestaat uit gesprekken (gesprekken en korte oefeningen) en acupunctuur. Ook lees je over mijzelf, Koos van Kooten, arts en acupuncturist: mijn opleiding, ervaring en mijn motivatie om me specifiek op het bevorderen van heling te richten.

Afspraak maken

Als de informatie op deze website je aanspreekt kun je contact met me opnemen voor meer informatie of voor het maken van een afspraak via het contactformulier op de website van De Kraanvogel (opent in nieuw venster) of door te bellen met 030-2331875 of 06-54124295.

 

Gesprek

In het gesprek is het mogelijk om te kijken wat er nodig en mogelijk is om meer ruimte te gaan ervaren voor leven. Wat vraagt er om aandacht in je lijf, je emoties of je gedachten? Kun je die geven? Wat gebeurt er dan?


Acupunctuur

Acupunctuur kan een bijdrage leveren aan ontspanning en je helpen verbinden met wie je bent. Het nodigt je uit: zo kan het ook, voel maar!


Koos van Kooten

Voor begeleiding in een helingsproces is het belangrijk dat je hulpverlener kennis van en ervaring met helingsprocessen heeft. Hier kun je lezen over mijn ervaring en over wat ik belangrijk vind bij het begeleiden van mensen. Mijn naam is Koos van Kooten, ik ben arts en acupuncturist.


© Koos van Kooten, De Kraanvogel – Acupunctuur, 2003 – 2024